LOADING

O NAJU


sva Simon in Daria.


Simon je profesionalni fotograf in snemalec.

Poleg snemanja na porokah se ukvarja tudi s komercialno, dokumentarno in avtorsko produkcijo.

Svojo kreativno pot je začel sredi prejšnjega desetletja, najprej z delom za spletne časopise in komercialne stock baze fotografij. Nato je svoje znanje poglobil s študijem fotografije najprej v Varšavi na Poljskem (Akademia Fotografii), nato v Ljubljani na IAM (Inštitut in akademija za multimedije) in nato še na VIST (Visoka šola za storitve). Je eden redkih poročnih fotografov z visoko šolsko izobrazbo. Prejel je tudi nekaj nekaj nagrad na mednarodnih fotografskih natečajih. Ustanovil je podjetje Aduro producija, s katerim sem dela na fotografskih in video projektih za podjetja kot so Mercator, IBM, Adria Airways, Laško, Union... Poleg klasičnih posnetkov "z zemlje", se ukvarja tudi s snemanjem iz zraka (z dronom) ter pod vodo.


Včasih se mu pri snemanju kot asistentka ali druga fotografinja, ter tudi kasneje pri obdelavi materiala v post-produkciji pridruži tudi soproga Daria. Tudi ona ima že več letne izkušnje z delom v fotografski produkciji.


Skupaj lahko narediva vaš končni izdelek še boljši!

Pri zahtevnejših projektih včasih sodelujemo tudi z drugimi izkušenimi fotografi in snemalci.


S svojim znanjem, izkušnjami, pozitivnim odnosom in veselo naravo želiva posneti zapis vaše najsrečnejše zgodbe in narediti izdelek na katerega bomo še dolgo ponosni vsi!

Z nadaljevanjem uporabe spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov, ki bodo vašo uporabniško izkušnjo naredili slajšo. Več informacij

Na strani uporabljamo piškotke, da vam lepše prikažemo vsebino in merimo obiskanost. Če boste uporabljali stran brez spremembe nastavitev piškotkov se strinjate z njihovo uporabo.

Zapri