LOADING

FOTOGRAFIRANJE POROKE


Fotografije so poleg prstana na vaši roki glavni materialni dokaz vašega najpomembnejšega dne :)

Z izbiro pravega poročnega fotografa bodo spomini in vaša poročna zgodba ostali za vedno.


Gre za enega najpomembnejših dogodkov v vajinem življenju, zato bova pri svojem delu upoštevala vajine želje, hkrati pa se lahko zanašava na lastno znanje in izkušnje o katerem si lahko več preberete v zavihku o naju.

Najin stil fotografiranja je pretežno dokumentaren - skozi večji del dneva predvsem spremljava dogajanje in se trudiva biti čim manj moteča. Slikava priprave, detajle, svate... V terminu namenjenu za fotografiranje pa vama seveda dava nekaj napotkov, vseeno pa stremimo k temu, da so fotografije čim bolj naravne.


Po spoznavnem sestanku se lahko dogovorimo tudi za predporočno fotografiranje (v naravi ali v studiu), nato pa počakamo na vaš veliki dan.
Takrat se moje delo pogosto začne že zjutraj ob vaših pripravah, nato včasih nadaljujemo s "šrango".  Nato pa vrhunec dneva - poročni obred. Nato navadno pride termin za pozirano fotografiranje. Sledi pogostitev, kjer navadno fotografiram do torte.


Medtem, ko vidva uživata na medenih tednih, se jaz ukvarjam s postprodukcijo in vrhunsko obdelam fotografije. Izvozim jih na ključku, lahko pa objavim tudi na spletni strani.

Če želita oblikujem tudi poročno fotoknjigo, kjer so opcije različni formati, kvaliteta tiska, material platnic in embalaže. Možne so tudi klasične fotografije, ki so nalepljenje v foto album.


Vabimo vas k ogledu naše predstavitvene GALERIJE, če pa vas zanima reportaža vajine dne, pa nas prosim preko kontaktnega obrazca ali pa me pokličite na 041 241 566.
Z nadaljevanjem uporabe spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov, ki bodo vašo uporabniško izkušnjo naredili slajšo. Več informacij

Na strani uporabljamo piškotke, da vam lepše prikažemo vsebino in merimo obiskanost. Če boste uporabljali stran brez spremembe nastavitev piškotkov se strinjate z njihovo uporabo.

Zapri